Tasneem Products

Anak siapa susah nak tidur? Atau bila tidur, kerap terjaga? Kami ada penyelesaiannya! Jom cuba Sleepy Pillow Mist ni! Sleepy Pillow Mist ini diperbuat daripada air, lavender & tea tree tau. Ha macam mana boleh tidurkan dengan ramuan ni? Tahukah anda, lavender boleh menstabilkan mood, meningkatkan kualiti tidur dan menenangkan fikiran. Manakala tea tree pula bersifat antibakteria, sesuai juga untuk sesiapa yang menghidapi selsema tau ? . Rm45 https://wa.me/60142659754

Tasneem Products
2 Balas

anak saya 2 tahun dan ezima boleh pakai x ?

4y ago

Boleh guna sbb spray ni utk spray pada bantal, tempat tidur, carseat atau stroller anak 😊

☺️