2Tahun 6bulan

Anak saya usia sudah nak hampir 2tahun 6bulan , tapi masih tak pandai bercakap sangat ... hanya 1perkataan saje , 1.nak susu cuma cakap (susu) .. 2.taknak sesuatu (No) Macam mane cara nak ajar anak supaya lebih banyak bercakap ?? ibu2 ade tips tak ? #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu

2 Balas

sis ada mintak nurse refer pada doktor tak? sis follow page aishah kassim kat fb. banyak tip yg membantu anak utk bercakap

time checkup kat kk inform nurse. doctor akan refer pada speech therapist. kena tackle dari awal