Baby 2 bulan batuk

Anak saya umur 2 bulan dah 2 minggu lebih batuk berkahak. Dh pergi klinik doktor bagi pelekat dada. Dah habis pakai masih tak baik. Dah try semua cream youbaby, minyak cengkih, masih sama. Boleh ke pegi sedut kahak utk baby umur 2 bulan?

2 Balas

Boleh, baby saya pun berkahak hari itu..I pergi klinik untuk sedut kahak but make sure professional doctor yang buat

pergi bahagian emergency ckp baby batuk berkahak. nnt dorang bg neb dkt baby utk cairkan kahak baby