Syahirah, selera makan.

Anak saya takna makan, umur 11bulan, bulan11 ni dah setahun. Boleh ke umur 1tahun mkn vitamin untuk selera makan? Dia kuat susu, susu badan smpi skrg.

1 Balas

Ikut kira anak puan dah 1tahun 2 bulan kan? Normal baby kuat menyusu badan sebab dia kurang makan. Kita kene tukar tukar menu utk anak. Cuba tgk mana yg dia minat. Mcm ank sy, taknak jenis bubur ni, dia nak jenis Western 😅 kadang buat macaroni, kadang buat spaghetti.