Anak saya makan biskut nie,auto berak now bg stop dulu sebab kesian lepas mkn & minum susu je auto berak 🥲

5 Balas

kalau sy sendiri, if makan manis auto cirit.. anak sis gitu jgk kot.. makanan yg jual kat shelf pasaraya tu tulis no added sugar pun selalu je tengok ingredients ada gula jgk, tp bukan nama gula@sugar la, tp nama lain bg gula..

7mo ago

itu lh,yg bapak nye duk salah kn susu ducthbaby..padahal punca dr biskut tu,nie bg mkn bubur je lh..tu pn duk suruh letak garam sikit 🥲

rasa biskut ni manis x sis ? sy ada beli yg jenama milna, tp terlalu manis la biskutnya .

7mo ago

Rasanya ni manis juga macam milna. Cuba bagi ‘baby bites' atau ‘baby guide'.

Kandungan gula dan gluten tinggi untuk baby kot..

Tak boleh eh kalau auto poop?

7mo ago

tengok texture 💩 tu. bila2 berak tkpe

👍