Anak

Hi.. Anak saya jenis nak sentiasa ada benda dalam mulut. Kalau bukan puting badan, dia isap botol. Tapi kalau sedut botol, perut bayi akan kembung kan?? Jadi macam mana patut ke saya bagi puting kosong. Anak mggu depan baru sebulan

2 Balas

bg puting kosong or teether sis but kalau puting kosong tu sy suggest beli yg ortodontic utk elak gigi baby jongang.. anak saya pakai teether .. teether "heorshe"

bagi sy lebih baik bagi puting kosong drpd bagi puting dgn botol..nanti kembung.. ataupun boleh beli teether yg cantik MCM kat teetherjoy #teetherjoy