Baby tak berak

Anak saya dah sebulan 3 hari hanya menyusu badan sahaja normal ke klu baby kurang berak sebelum ni kerap berak? Semalam 1 hari tak berak

2 Balas

exclusively bf kan biasa la tu lama tak 💩. selagi baby ok puan jangan risau. anak sy dulu jarang berak dr baru lahir sampai mula makan, siap buat note bila dia 💩 byk mana dia 💩 kat calendar senang nk pantau. hehe

Normal. Maximum 14 hari. Selepas 14 hari baby tak berak, kena refer doktor.

4mo ago

owh okey noted terima kasih 😁