Masalah pemakanan

Hi, anak saya dah masuk 8bulan tp sejak 2 minggu ni dia takde selera nak makan. Dah macam2 isteri saya masak untk dia tp dia taknak juga untuk makan. Ada apa2 tips tak untk bg selera dia makan balik. Buntu dah ni. Thank you #bantusharing #firstbaby

2 Balas

Hi awak. Bayi bawah setahun makanan utama dia masih susu. Normal dia tak nak makan. Mungkin dia tak biasa dengan rasa tersebut. Takpe boleh cuba lagi. Pesan pada isteri supaya banyakkan bersabar. Saya pun selalu kena

Boleh cuba bagi multivitamin drops yang ada lysine untuk tambah selera anak. Saya bagi baby sy appeton multuvitamin drops masa dia kurang selera haritu.