Perkembangan Tinggi dan Berat

Anak saya dah masuk 4 bulan 20 hari.. tapi bila pergi klinik hari ni, berat 5.9kg, panjang 59cm.. Nurse kata perkembangan anak saya (panjang) ni dah terbantut.. apa saya patut buat? #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

Maaf takde pengalaman. Cuma sy nak tau apa ciri2 yg buat nurse ckp dia terbantut ye? Kalau dlm chart dia bhgian tak normal ke?

Anak sy pn pernh kena mcm tu masa 3 bulan . Tp nurse ckp jgn risau, sbb dia tgh fasa mmbesar lagi

Bby susu apa ya?

2y ago

mix.. bf dan fm enfalac a+