Bayi 3 bulan meragam

Anak saya dah masuk 3 bulan Jan ni, tapi kenapa ye anak sy jadi kerap menangis mengamuk dan susah tidur. Kalau dah tidur pun mudah terbangun berbanding sebelum ni dia akan tidur lebih lama. #firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Normal tu, maybe sebab baby tengah peralihan bulan. Kadang ada meragam sikit. Baby saya dulu waktu masuk 3 bulan pun macam tu. Baru2 ni masuk 4 bulan pun macam tu juga. Tapi tak lama tu. Nanti lama2 back to normal

normal sis. anak sy pun mcm tu masa masuk 3 bulan haritu. jenis susah nk tido. last dia nk tdo, sy akan tdo sekali tepuk bontot dia. biar dlm 1/2 jam bru boleh tgal.