Kurang berat badan

Anak saya dah 2bulan.. semalam gi check up.. timbang 4.30kg je... tinggi dia 53cm... Nurse cakap anak saya tidak cukup berat dan tinggi.. mungkin akan jadi bantut.. sangat risau.. apa sepatutnya buat?? kat sini sesiapa pengalaman seperti saya.. sila share sikit #bantusharing #firstbaby

2 Balas

ank Sye brt ok je tinggi pon ok tpi diorg cme risau je..awak bg susu apa dkt ank awak..Sye bg susu tepung start umr 3 bln setiap bulan naik 400 grm..

3y ago

tapi skrng dah ok dah berat dia.. tinggi

sstgh baby mmg lambat sikit..kerapkan penyusuan