mitten or off mitten

anak saya da 1 bulan 15 hari. .so kdg2 sy cabut mitten dia. .sbb nak biasa kan dia. .tp anak saya nie selalu trmasuk kan jari dia dlm mata. .mcm mne ye ibu2. .ke jgn off kan mitten dlu sbb dia kecik lagi. .#pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

1 Balas

Mitten takyah pakai lama lama pun takpe. Dah boleh off kalau asyik tercabut je. Let your baby explore, bagi dia pegang barang barang lembut. Tapi mummy make sure kuku dia pendek tau! Kang dia cakar muka