Pampers yang tahan lama,tak bocor dan mesra poket

Hi. Anak saya boys 2y & 1y. Issuenya both kuat menyusu jadi Pampers cepat sangat habis (1pack,1minggu) boleh suggest tak Pampers apa yang affordable dan berkualiti/tahan lama Kalau day use : 4keping Kalau night use : 2 keping Molfix pants&tape (5/10) - cepat naik rashes - gel cepat terkeluar - tape/pants getah mudah koyak Drypers wwd pants&tape(7/10) - bocor - kapas berketul bila pee Petpet gold (9/10) - cepat penuh Huggies (7/10) - bocor - kuat bau pee Huggies airsoft (8/10) - full coverage tapi cepat kembung melampau Mamypoko airfit (9/10) - bocor untuk 2y Genki (5/10) - pee sikit bau da kuat - rashes *Baru purchased aiwibi & momohouse brand. Tengok macam mana nanti sesuai ke tak Anak yang 2y, mudah naik rashes. Some of the Pampers yang dapat sample dia tak boleh pakai. Now ekonomi xberapa nak cantik Plus barang2 banyak naik.. Side note : bocor on wings even Baru pakai/size betul/sensitif skin(eczema)/ no toilet train (special kids)

19 Balas

Sy guna Drypers drypants je UTK ank MMG TK bocor ..beli kat Speedmart harga rm30

12mo ago

saya dari anak yg sensitif newborn Smpai 2y MMG pakai drypers SBB suka collect point. lately ni xpasti kenapa kualiti dia macam makin teruk, bila anak kencing,gel serapan dia macam ketul2 sebijik2. walau tak penuh, pampers nampak jatuh. itu saya da stop beli.

Yg high quality ni mmg tak mesra pocket dah zaman now. Itulah kenyataan

12mo ago

betul. bila ada yg ngam2 sesuai tetiba harga naik. bila pergi speedmart selalu sold out. haih..ni saya baru try aiwibi beli kat shopee ni tahu brand momohouse Smpai jgk..tak review xpasti MCM mana lgi penerimaan

Try pakai drypers skinature tu. Tapi agak expensive sikit

try off spring atau applecrumby

12mo ago

off bajet my dear. anak 2 boys kuat susu n kencing.

cuba try applecrumpy

12mo ago

applecrumby dia dh try tp TK ok dgn bajet dua kata

try diapex

try diapex siss

12mo ago

mamypoko extra dry

try mamypoko

12mo ago

sudah try. kecuali yg price rm50 above. tak mampu untuk smgu bertahan

dia