Demam dan cirit

Anak saya berusia 1tahun 1 bulan start demam 14/7. Pastu demam on off sampai harini 18/7. Dah 5 hari demam dan cirit juga. 3 kali pergi klinik. Dua kali check darah. Last pergi klinik kerajaan. Darah semua okay. Kenapa mcam ni ya 😭 doakan anak saya sembuh 🥹 kesiannya anak saya. #bantujawab #firstmom

1 Balas

Hi Puan. Anak saya setahun juga, simptom lebih kurang sama. Warded dan positive mycoplasma pneumonia, better pi check darah kat hospital ya. Mcm2 virus/bacteria skrg ni.