Mopiko untuk anak

Anak saya berumur 1 tahun 2 bulan. Dia selalu kena gigit nyamuk dah pakai mosquito repellent pon still ada. Boleh ke kalau sapu mopiko pada bekas gigitan nyamuk tu?#ingintahu #pleasehelp #firstmom

1 Balas

kena gigit nyamuk kat mana? kalau kat rumah, pasang ubat nyamuk. kalau kat luar, sapu minyak telon brand my baby. mopiko tak boleh untuk baby bawah 2 tahun, ada camphor boleh sebabkan sawan. check kawasan rumah, kalau ada kes denggi.