SEMBELIT 8 hari

Hi anak saya baru 7m+ tapi sembelit teruk lepas makan solid . Dah buat bnyak cara dah bg makan buah , sayur hijau . Dah bawak g klinik dah pun bg makan probiotik , ubat cair najis . Semua dah ikhtiar . Sampai doct auruh stop bg nasi pun dah . Tapi anak 8 hari tak berak . Apa patut saya buat . Pls help me risau !!!! 😢#advicepls #bantusharing #pleasehelp #pregnancy

1 Balas

Alamak siannya baby, kalau dh refer doc kne follow apa yg doc sarankan. Selalunya buah naga banyak membantu baby membuang. Kerapkan juga buat senaman untuk lancarkan pembuangan najis baby tu.