bayi saya tak nak susu dada

anak saya baru 3 bulan 6 hari tapi dari minggu lepas dh xnak susu dada. sejak anak saya x menyusu dada, air susu saya x banyak lagi. klau dulu sehari x ssu dada susu saya akan bengkak. rasanya benda ni normalkah?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Hai mommy. Kalau susu dah tak banyak maksud nya susu dah drop. Cuba pam cara marmet kalau mommy tak pernah guna pam. Kalau nak ada susu balik kena bagi df. Kalau tak lama² terus susu takda