Cara hilangkan bintik² merah baby dimulut

Anak saya baru 2bulan tapi dekat mulut dia bintik² merah , ada tak sesiapa tahu cara untuk hilangkan ? Sebab saya first baby tak tahu sangat , pergi klinik katanya biasa jer hrmm

2 Balas

haritu anak sya ada ruam dekat badan ,maybe SBB panas,jadi kain bedung tu saya tukar cari yg lembut sikit SBB sebelum ni kasar,kdg2 Ii panas sgt boleh naik ruam atau barang x bersih ,saya pakaikan dia losyen beli kat kedai baby.Alhamdulilah okay dh kulit dia.

ruam susu ke?

2y ago

ok sis nanti saya cuma beli kat farmasi tq yee