Mata bayi bertahi

Anak saya baru 2bulan mata dia selalu berair dan bertahi mata belah kanan sahaja. Pergi klinik pakar kanak2 bagi ubat titis pada mata still tak okay. Ada sape2 pernah anak jadi mcm tu tak? Apa solution nye? #firstbaby #ingintahu #bantusharing

3 Balas

Anak pernah kena. Doktor kata normal sebab saluran dlm mata belum matang. Asalkan tak merah, bersihkan shj mata anak secara gentle

1y ago

Oh okay. Thank you respond 🙂

ana sye pon mcm tuu masa umur sebulan .. mata kanan berair smpai bertahi .. lap2 cuci2 alhamdulillah okay dh sekarang

1y ago

Sampai umur berapa stop yer?

Sama anak saya sebelah kanan je yg berair dan bertahi . Saya rajin lap dengan kain suam suam ja