Anak kena suap dengan krim kek

Anak saya awal bulan depan dh boleh makan. Baru2 ni dekat rumah mil ada buat makan makan. Boleh pulak adik ipar saya suap krim kek dekat anak saya tanpa tanya saya dulu😭 terkejut saya. Agak2 ada pape effect tak 🥹

1 Balas

inshaAllah takda apa, lepas ni awak alert yaa. kena jaga betul anak awak, takut diorg ssuka suap lagi. n nnt kena bgtau terus tak bole, kalau susah sgt minta husband sendiri yg tegur. n ckp kalau jadi apa, dia nak tanggung ka.