Anak tumbuh gigi

Anak saya ada 2 gigi bawah dan gusi atas sedang membengkak merah tanda nak tumbuh gigi ..soalan saya sini walaupun dah tumbuh gigi bawah apa memang akan kurang nafsu makan juga ke klau gigi atas nak kluar mcm mula2 gigi bwah tmbuh dlu? Anak saya 7bulan18hari#firstmom

2 Balas

sakit gusi kot..bagi homemade icecream..cthnya greek yogurt+dragon fruit..bg dia teether..

10mo ago

baby taknak 😒 smua dia tolak ttup mlut

Ya. Setiap kali anak nak tumbuh gigi memang akan jadi macam tu.