Apa perlu buat baby tolak susu? walaupun dah cuba tukar susu lain..

Anak saya 9 bulan, bru baik dri demam, sama ada berjangkit dri sye atau sebb nk tmbuh gigi. Sye pun bru je baik dri selsema dan demam. Lepas baik dari demam, ank sye tolak susu 100%, mujur mahu mnum air suam, makan pun kene paksa, bila timbang berat mmang turun. Apa nak buat ya, risau, tak pernah jadi mcm ni sebelum ni.. #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Balas

anak sye pun 9 bln.. mcm kurg nk mnyusu jgak.. tgk ade 2 gigi lg nk tumbuh.. slalu mnum 4-5 oz hbes.. tp skg 1-2 oz lps tu selang stengah jam smbg lg mnyusu bru hbeskn susu td.. plan sye nk tukar flow puting ke 6 month+.. skg baby gne yg med flow 3 month+

cuba bagi susu guna sudu ataupon picagari