Bantu saya

Anak saya 8 bulan pertama kali berak sembelit tetapi berak dengan kerap dalam 6 kali sehari dan najis yang keluar ketulan kecil tidak keras dan tidak lembik. Dan disebabkan itu punggung anak merah dan melecet. Ibu2 ada pengalaman atau cadangan cara untuk merawat punggung anak agar kembali seperti biasa. Kesian sgt tengok dia menahan sakit setiap kali berak, kencing. #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

beri ababy makan buah contoh pisang.. bagi memudahkan baby membuang air besar.. jika berterusan berjumpa la segera dengan pakar kanak kanak..

2y ago

Terima kasih atas cadangan. Saya akan segera berjumpa doktor.