baby leadweaning

Hi anak saya 6 month recently, before dia enter 6 months dia suka tengok kami orang dewasa makan then saya asked misi kk they said dia dah ada ciri berminat pada makanan tpi kena tunggu dia 6 bulan baru boleh start makan, but when now she dah enter 6 months, seems dia kurang berminat pada makanan😅..adakah ia normal ? - baby fullybreastfeeding - start bagi makan 1 week ago#firsttimemom #bantusharing #firstbaby

1 Balas

normal, sebab masih dalam phase menyesuaikan diri dengan makanan. keep on offer.