nak taw pasaipa najis anak saya mcm ni ada yg taw dk

anak saya 5 bulan 14 hari dalam 3/4 hari ni anak saya kerap berak tapi sikit ii mcm dlm gambar ni blh dikatakan sejam 2/3 kali jugak saya pulak kerja husband pun kerja kami hantar pengasuh and dlm pkl 6 mcmtu mama saya ambik and jaga dia plk but kami rasa macam ada perubahan 3/4 hari ni sebelum ni ok ja berak taik pun ok jaa saqi 2/3 kali ja tpi byk but now berak sikit ii tapi kerap

nak taw pasaipa najis anak saya mcm ni ada yg taw dk
2 Balas

Susu fm x sesuai agaknye

formula ke bf ke cmpur?

10mo ago

baru tukar susu ke? brp lama dah dia minum susu brand yg ni?