Bayi Berak cair

Anak saya 4bulan selalu berak macam ni..susu ibu sahaja..normal ke najis bayi macam ni?

Bayi Berak cair
3 Balas

Hi mommy, baby menangis tak? If baby keep menangis, you kena risau. Tapi if he/she is fine, okay je. Anak I pun macam ni mummy. If baby berak macam ni terlalu kerap and baby nampak dehydrade, yes baby mungkin cirit birit. Kalau setakat 3-4 kali masih normal.

8mo ago

thank you ae awak share pengalaman hehehe lega sikit hati ni hahahaha

tak normal, baby cirit. ibu kena pantau balik apa yang ibu makan yang boleh sebabkan anak berak macam ni. pastu gambar ni awak set la nsfw, censored sikit. sian orang lain tertengok gambar tahi ni.

9mo ago

thanks atas nasihatnya

anak saya pun berak mcm ni. tkthu lah normal ke tak. tp berak pun sekali sehari or 2hari sekali. and dia okay je tak meragam ke apa. susu ibu sahaja juga

9mo ago

https://my.theasianparent.com/najis-bayi/ normal. dont worry k mummy 😘