Kahak anak dekat sebulan

Anak saya 3 bulan lebih,demam selsema batuk start 14/2 baruni ,smpai harini 27/2 still lagi bunyi kahak kdng malam dy sush tidur smpai gosok muka berkali ii.selsema dh xde .perlu refer hospital atau normal sahaja?#firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

kalau sy memang bawa ke klinik/hosp terus jika masih lg berkahak. takut ada jangkitan di paru² kalau lama sgt berkahak. tak kisah la berapa kali pun jumpa doc,yg penting kahak tu hilang. anak sy 7 bulan pernah warded sbb berkahak. doc masukkan tube ke paru² utk sedut kahak. sedihnya Allah ja yg tahu, anak nangis kesakitan sy pun ikut nangis juga. lebih² lg bila tengok tube tu ada darah dan doc tepuk kuat² dada anak sy. tp Alhamdulillah lepas tu dah hilang kahaknya. anak sy kena warded juga 5 hari masa tu

1y ago

Allah☹️sedih plk kene masuk tiub tp tulaa untuk anak sihat terpksa kan 😩