Tak nak susu

Anak saya 3 bulan lebih.. sekarang.. susah sgt nak bagi susu..fully fm.. kalau lapar pun dia minum sikit jer.. tak sampai 1 oz.. perut kembung cam byk angin.. tapi kerap kentut..masalahnya.. saya risau.. dia tak nak menyusu.. asyik merengek jer.. dibagi susu tak nak. #pleasehelp

1 Balas

cube tgk dlm mulut die kot ade ulser..1 oz tu sikit sgt die mnum..mgkin jgk bile kembung bb jd x selesa utk mnum.n mgkin jgk bb x brp suke dgn rasa susu tu..byk faktor sbnarnye..klau nmpk bb cam x sihat n mcm tu jgk kne refer doc la

2y ago

dah tengok dalam mulut dia . ok... masa tido baru boleh bagi susu.. puting nak jugak dia hisap..