1tahun 1bulan taknak makan

Anak saya 1thun1bln kurang makan.. Kdg ade hari dia nak mkn tu okay la lega hati, ade hari dia lgsung tknk mkn, susu bdn jee..takpe ke? Dok pikir knyg ke prut minum susu jee tknk mkn lgsung #firstmom #pleasehelp #firstbaby #BreastfeedBaby #baby1y1m #taknakmakan

2 Balas

Sama dengan anak saya. Susah hati rasa anak makan sikit ja. Nasi suap dua tiga mulut lepas tu start tolak. Taktau apa nak buat dah. Tukar menu pun gitu juga. Anak kurus ja tak bambam macam anak orang lain tapi tetap bagi juga makan tiap hari. So far tumbesaran dia normal cuma sebagai mak still rasa susah hati takut berat drop.

Mungkin dalam fasa nak tumbuh gigi.