Najis anak ada cacing tapi hitam mcm benang

Anak saya 1 thn,semlm saya bagi breakfast banana half with biscuit rusk, lepas makan lunch, najis anak saya cair mcm diarrhea dan ada cacing mcm benang hitam. Ada sesiapa pernah experience sama macam saya ke ? Saya dah pergi clinic and doc said cacing Dia bagi antibiotics,ubat diarrhea plus de-worm, anak saya active je and makan mcm biasa je, ubat de-work dah bagi semlmand today after lunch 💩 sama jugak.#pleasehelp #firstmom #firstbaby Saya ada attach together gambar 💩, if geli jgn view yer Pls advise

Najis anak ada cacing tapi hitam mcm benang
1 Balas

are u sure tu cacing..myb y awk tunjuk itam2 tu urat pisang.tp xpelh awk continue je ubt y doc bg tgk camne

6mo ago

itu yg saya tak pasti sama ada urat pisang atau cacing ? sbb poo hari ini pun keluar jugak hitam2