Ada sesiapa nak prelove botol tak ?

Anak rejeck botol avent & tommie, padan tak nak susu, rupanya anak tak suka puting tuh, Ramai syorkan pakai botol hegen & pigion, puting seakan puting ibu, ada siapa siapa yang nak prelove tak? saya nak beli, beli baru tapi mahal buat masa tak mampu lagi.

2 Balas

anak sye reject pegeon sbb puting dia besar. yg org ramai ckp sama dgn puting ibu hegen dgn mum. nuk pon boleh. he or she pon boleh. last2 sye beli fiffy slimneck. elok je die hisap 😂 yg murah tu jugak die nak.

Saya ada botol hegen tapi dah calar baby saya xsuka pakai botol hegen