2 Bulan

Anak nak masuk 2 bulan. Meragam. Tahan mata nak tidur. Tidur skjap2. Tak nak ltak bawah, nak sentiasa kne peluk. Check pampers, perut pun tak kembung, berak sentiasa lawas. Adakah normal meragam? Tanya mak, mak kata biasa sbb baby nak beralih bulan. Apa pengalaman mommies yg lain. Mind to share? Terima kasih. #firstbaby #noexperience

2 Balas

Sama la, sy pun ada dgr nak tukar bulan katanya.. Last2 sy gv terpaksa guna buaian.. Still sama tidur kejap2, tp takde la sy penat sgt nk berdukung.. Tp nsb time mlm dia ok, tidur dlm katil dia..

Baby ni tak sama sis . Ade yg jenis meragam dan ade jenis x . Kadang2 baby kecik2 meragam bila dah besar nanti x . Xleh duga . Biasa normal tuu