taik baby sebulan

anak minum susu lactogen siang malam susu bdan ...normal ke taik warna hijau mcm tu sbb rmai mnum lactogen taik anak hijau..

taik baby sebulan
3 Balas

normal je , anak sya dri baby smpai 6 bulan sya bgi lactogen . najis dia mmang wrna ni n bau mcm karat tu kuat . bila sya tanya mom2 yg lain diorng kata normal sebab lactogen tinggi zat besi . mcm kita lahh preggy makan zinkcofer najis kita mesti akan warna hitam .

normal je sebab iron dalam lactogen tu tinggi.

3mo ago

ouhh tpi knp nurse kata x normal ye..jdi sy ptut tukr susu atau tidak? sbb ank bru dua bulan

Yup normal. Boleh refer poop chart ni

3mo ago

Tak awak. Kategori color poop yang normal ada dalam poop chart tu. - Dark green - Greenish Tan - Bright Green - Bright yellow - Mustard yellow *Ada penerangan untuk setiap color poop. Terpulang pada awak nak tukar atau tidak.