Xpe ke minum susu coklat ?

Anak minum susu kambing tapi susu perisa coklat. Ada tak sapa2 sni mommies mcm sya #susukambingwildan xpe ke bagi pertumbuhan mereka Sbb umur ank baru 3 tahun 4 bln

3 Balas

Takpe sebab dah 3 tahun. Tapi jangan jadikan susu tu sebagai menu utama anak. Saranan minum susu ialah 2x sehari. Selebihnya awak kena pastikan anak dapat nutrisi daripada pemakanan.

2mo ago

Yeaa kadang 3 kali sehari dia mnta jgak ini pun da kurang sblum ni SMpai 5 kali sehari. Tu yg risau ok ke x Sbb coklat kan manis drpd susu putih tu. Ok sis Tq ye ☺️

Boleh tp jangan kerap bagi susu berperisa, nanti gigi anak cepat rosak.

boleh