Cirit birit atau normal je

Anak minum susu dupro baby umoo 5 bulan ...dalam masa yg sama baby ade makan antibiotik sebab ada jangkitan kuman sebab baby batuk berkahak ...adakah najis ini normal atau cirit birit ye momies semua

Cirit birit atau normal je
7 Balas

biasa najis baby mcm ni tak? anak saya dulu pernah on antibiotik jgk tp dia muntah2 & cirit, mula2 lepas makan ubat tu💩 dia macam ni lah, lama2 makin cair, pergi klinik jumpa doktor tunjuk ubat antibiotic tu, doktor suruh stop & bbrp hari jgk nak betul2 ok cirit dia

7mo ago

semalam najis dia ok ...harinie je jd mcmtuu

Kalau ada jangkitan kuman, mmg baby berak cair mcm cirit..lepas baik, dlm krg seminggu pastu masih cair, lepas tu baru normal balik..at least anak sy hari tu cmtu

Kalau tengah on antibiotik normal je sis , sbb dia nak buat kuman tu lalu najis . Tapi teruskan pantau lah kalau antibiotik da tak ambik still mcm tu . Maybe sbb susu

7mo ago

ok sis

cheak balik, dlm najis dia.. kalau ada lendir2 mcm kahak tu.. xapa.. normal..sbb tgh on ubat batuk kn.. tapi, pastikan baby ckup minum susu

7mo ago

terus kan pantau..anak sy, kalau doc bg ubat cair kahak pun mcm tu jgk.. selalu jadi masa dia selsema ataupun batuk..

bby sy pon mcm ni jgk najis.sbb dy tgh on ubt sbb kurang sihat...

7mo ago

baby awak batuk ke ...baby saya batuk berkahak skrg dah 3 hari on antibiotik dan ubat cair kahak nampak berkurang batuk berkahak nye cuma najis dia jd mcm nie

okay thankss momiess semua ♥️

kesan dari ubat. mmg poo jadi macam ni