Kurang minum susu masa 4 bulan

Anak masuk 4 bulan ni taknak minum susu. Kurang drpd biasa. Kena pujuk baru minum. Kurang tidur asyik nak main je. Mcm nak tumbuh gigi air liur asyik meleleh n gigit jari. Nak buat apa ye? #firsttimemom

4 Balas

sama sis, anak saya pun mcmtu dia nak masuk 4bulan haritu. tp mak mertua saya bagitahu normal sbb dia nak kurangkan berat badan dia utk dia meniarap😅😅 lps dia 4bulan, baru dia kuat menyusu balik

beza plak dgn anak sy. umur 4 bulan tapi asyik nak tdo je. air liur takyah ckp la byk sampai habis basah baju.

1y ago

air liur byk tu nak tumbuh gigi ke? anak sy pun sama

dah meniarap ke ? dia nk ringankan bdn tu utk meniarap,

1y ago

btul tgh meniarap

Samalah sis risau kite

1y ago

tu la risau kan. xtau nk buat apa