anak duduk tanpa sokongan

Anak Ibu2 Semua Berapa Bulan Ya Boleh Duduk Sendiri Tanpa Sokongan ? #bantujawab

6 Balas

klau bb sy skarang ni..6 bln dlm sokongan n bile masuk 7 bulan+ tanpa sokongan..tp abg kakak die masa 6 bulan dah dduk tanpa sokongan.biasa sy bg die duduk kejap2 letak bantal keliling..latih hari2

alhamdulillah 7bln dah bleh duduk sendiri.. sblm tu mmg kena bagi dia selesa duduk.. sbb ada baby suka baring, ada suka duduk.. yg suka duduk biasa cepat sikit progress

6 bulan takde sokongan. 4-5 bulan belajar duduk sendiri. Tapi sis, dia ikut baby awk whether dia ready. Kalau leher kuat, core kuat boleh dah train sikit2

Anak sy 7bulan blh ddk. 5-6bulan tu sy dah start ajar dia ddk tapi kena sokong badan dia..

ank sy 6bulan duduk sndri. ni pun dh gagah nk berdiri pegang2 cot dia

7mth. tapi dari 6bln kena latih.

3w ago

latih macam mana ya ibu ?