Anak 4 Bulan Selalu Lapar

Hi, anak dah berusia 4 bulan minum susu formula sahaja. Sekarang dia selalu lapar. Boleh ke sy berikan selain susu? Sebab Doctor beritahu kena tunggu 6 bulan. Tetapi orang tua saya cakap anak perlukan makanan lain. Petua orang lama vs zaman moden. Betul betul saya dalam delima.

7 Balas

Bg susu ja Sis tggu 6 bulan br bg mkn sbb Doc Pena gtau sy baby 0-6 bulan minum susu ja pas 6 bulan - tua br bg mkn ni brmksd dia ada seumur hidup tuk mkn jd Jgn trburu2 bg mkn dia ada bnyk masa