ANAK CIRIT BIRIT

Anak dah 5hari berak banyak kali . 4 hari berak cam boasa je tak cair tapi kerap sampai 15kali sehari . Semalam start berak dia cair dan berlendir . Keliling lubang dubur naik biji2 gatal n tepi2 habis luka macam dalam gambar . Bila malam kadang dia bangun batuk2 n macam nak muntah . Ada masa memang muntah terus . Saya taktahu sebab apa . Susu baru tukar dalam 2 minggu . Mula2 okay je . Nie masuk pek ke 3 . Now tukar sekejap susu isomil plus 1-10y khas untuk cirit . Baru start semalam minum . Semalam pun 10 kali berak . Malam2 bangun menangis sebab pedih tempat luka . Boleh tak suggest krim apa yang terbaik ? Dan ada yang thu cam ne nak hentikan cirit ? Sebab dah bagi antibiotik dari klinik swasta tapi macam tak jalan . #pleasehelp #secondbaby #ciritbirit

ANAK CIRIT BIRIT
1 Balas

klau dlu sy letak mnyk tropika..ank sis umo brp..nyusu bdn x ke fm penuh.