Anak umur 2 thn 1 bln, SEMUA normal, main mcm biasa, bagi respon, ikut arahan, tp belum dpt bcakap.

Anak belum dapat btutur masa umur 2 tahun#bantusharing #tolongbantu

1 Balas

ada sesiapa mengalami stuasi ini? anak sy semua pkembangan normal dr segi respon, makan minum, cara bermain..semuaaanya ok. cuma bel dpt bcakap di umur 2 thn 1 bulan. ada parents pernah alami x? tolong sy

1y ago

hi mummy..belum dapat bercakap, maksudnya buat ayat atau keluar bunyi saja? kalau risau, better bawa jumpa pakar untuk penilaian.