Anak x sihat dlm sebulan lebih.sakit berturut2.mula batuk selsema amik neb,sihat,demam,sihat,elergik

Anak baru masok setahun.kebelakangan ni die x sihat..sy jenis cepat cemas disebabkan sy suri rumah,suami sj yg berkerja..asal anak x sihat je cepat2 nk bawak anak ke klinik..patut ke atau x patut...atau sy cume perlu pantau di dirumah saja x perlu bawak ke klinik?apa yg sepatutnye sy buat ye..ni anak pertama saya..kahwin baru 2 tahun

1 Balas

skrg ada p klinik lagi tak?, doktor ada bagi ubat antibiotik tak, sbb sllu lama dia akan bagi lepas tuh kalau batuk akan neb sbb risau nnt akan penat. tapi anak saya pun baru juga baik batuk selsema. selain ikthiar ubat kk, saya bagi mandi dgn epsom salt campur lemon, letak minyak cengkih kt blkg, dada, tapak kaki etc,