anak 5bulan lebih batuk selsema

anak 5bulan lebih lg 8 ari nak masuk 6bulan td g klinik dr bg ubat batuk,selsema dgn antibiotik. ada tips lain tak untuk kurangkan batuk anak. kesian tengok dia batuk time tidur mesti terjaga balik. pastu nages teruk. #firstmom #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Ibu boleh cuba buat minyak bawang putih & sapu kat baby. Boleh Google cara buat. Atau boleh cuba *minyak asmak*. Anak buah sy 6bulan batuk2 berkahak dlu sapu minyak asmak,alhamdulillah serasi dgn dia. Lendir2 kahak keluar.