Perasaan takot untuk 2nd pregnancy

Anak 1tahun 6 bulan czer. If pregnant cm mne ek?? Rase sedih ank sulung kecik lagi. Lom puas nk manja manja. Skrg ni period daley 3 hari. Rase touching sgt2.. tak check lg. Tp if x pregnant sy akn mkn terus pil perancang 😭. Saya takot nk bersalin lagi. Takot utk masa akan datang. Hidup ni keras. Bkn x cukup makan or duit or dll. Tp perasaan tu takot. Pengalanan pertama buat saya takot nk bersalin. 😭 Berbelah lagi ready or x. Overthinking #Sharing_dong_Bund #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

2 Balas

sy pon org sekeliling da tny bile nak tmbh.. mmg rase trauma lg, sbb lps bersalin sy sembelit teruk smp 3bln.. lps 3bln bru ok.. mkn la ubat ape pon xjln.. bile sembelit, nk teran pon tkot dgn jahitan kt bwh 🥹pastu mikir anak pon kecik lg sebaya ank sis.. kdg tantrum, kdg manja ngn kite.. geram jee 🙂‍↔️