Spotting coklat

Ambik depo. Semingu lps kuar darah merah dlm 3hari. Pastu kuar spotting coklat sikit sikit. Dh benti, dalam 2 hari kuar lagi spotting coklat. Kenapa ya ? Normal ke tidak ? Baby baru 6months.

1 Balas

utk diri sy,normal. sy spotting sebulan. masa 3 minggu spotting,sy jumpa Dr utk tanya hal ni. Dr bagitau normal sebab hormon. yg perlu dirisaukan bila dlm sehari kena tukar 2-3 keping pad sebab flow darah heavy,period heavy flow melebihi 2 minggu dan darah berketul keluar. tp kalau sis risau,boleh jumpa Dr. minta kepastian

6mo ago

Mcm mana dgn hukum ya ?