due 25/5/24

almost 40 weeks dah, masih belum ada sebarang tanda. baby pun masih selesa sangat dalam belly. dah banyak berjalan pun sama juga. 24/5 dah kena serah diri untuk induce. kalau boleh kita taknak la sampai kena induce. 🥲 apa lagi nak buat ni. #firstmom

2 Balas

Kena pujuk baby sis, cuba buat solat hajat n banyakkan berdoa minta allaj permudahkan urusan bersalin tanpa induce. Inshaallah..

4w ago

hari hari pujuk sampai kadang tanya dia selesa sangat ke kat dalam perut tu 😂 anyway terima kasih untuk tips sis, doakan saya dipermudahkan ya. inshaaAllah 💖

Doa dan pujuk kendungan. Mudahan Allah kurniakan kelahiran yg selamat

4w ago

amiin YRA, mudah mudahan. thanks sis. ni baby pun belum masuk laluan.