Alhmdulillah syukur

Alhmdulillah baby first sy telah selamat lahir tepat² tarikh due date dia 3.4.2022,, 40 weeks..Terima kasih kpd ibu² yg telah mendoakan sy moga ibu² lain mendapat rezeki untuk mnjadi ibu and dimudahkan urusan dlm pregnny journey awak semua..nikmatilah saat² tu hihii🥰#firstbaby #firstmom

Alhmdulillah syukur
7 Balas

Alhamdulillah syukur sis selamat melahirkan. 🤲🏻Selamat berpantang ye. Doakan saya due bulan 5 🌹

2y ago

Amin terima kasih untuk doanya sis🤲🏻🌹

alhamdulillah tahniah. selamat berpantang ya. semoga sihat selalu keduanya ibu & si comel 😊

2y ago

insyaAllah aaminn❤

MaasyaaAllah Tabarakallah Alhamdulillah.. tahniah sis. Selamat berpantang.

2y ago

alhmdulillah💕

Alhamdulillah.. selamat berpantang sis

2y ago

alhmdulillah🥰

Alhamdulillah tahniah! 🌸

2y ago

terima kasih🥰

Alhamdulillah

amin. tahniah 🥰