My bundle of joy safely arrived

اَلْحَمْدُلِلّهِ I safely deliver a cute baby girl on 4/6/2023 at 9:45am which is 2 days early than my actual due date.

4 Balas

Alhamdulillah tahniah. Semoga ibu & baby sihat sentiasa 🥰 Saya due 22/6, hari ni dh 38w xde lagi tanda nk bersalin. Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin ya. Nervous + excited sbb #firstbaby

congrats sis🤩selamat berpantang dgn bby you🤭doakan sy jg ya dprmudahkan urusan bsalin skrg dah 38w1d .

tahniah sisss 💗💗💗 selamat berpantang bersama budak kecik yg comelll 😘😘😘😘

congrats