After 6 month, im pregnant again

Alhamdullilah..after 6 month misscarige , im preggy again..baru 4 week dan ada bleeding sikit warna brownish dan merah cair..sama mcm preggy yg misscarige haru..setelah baca post kat dalam ni saya rasa itu implantion bleeding..doakan saya..walaupun ini kandungan yg ke 6 tp tetap nervous..dan setiap anak lain lain pengalaman..😊

1 Balas

Jgn ikutkan rasa rasa puan. Lebih baik rujuk pd doktor. Puan dh ada history miscariage dan puan kata rupanya serupa. Tak takut ke kejadian sama berulang hanya percayakan rasa & post org lain. Spotting/bleeding/brownish itu tidak normal jika hamil ya puan