Alhamdullilah Selamat Bersalin

Alhamdullilah saya dah selamat bersalin semalam 22 Ogos 2022 secara czer. Laluan tak buka2 nak dekat 2 hari still sama 4cm. Sakit contraction takyah cakap laa. Sampai meraung menangis tahan sakit. Last2 mintak epidural kat nurse. Baru lega. Pengalaman yg tak dapat dilupakan. Alhamdullilah saya dan baby selamat 😃 #Duedate24/8/2022 #firstbaby

2 Balas

Alhamdulillah tahniah sis.doakan sy jgk mugo dipermudahkan urusan 30hb niy

Syukur dan tahniah 🤲🌻 mudahan pulih dgn baik