39week 5day

Alhamdulillah...terima kasih yg doakan saya baru2 ni.. 13jam sakit dia ..pasni ank dara ni bsiap lambatt ni.. doc jangka 3.4kilo Skali keluar..3.7kilo #Bby girl #bby 3.7 #bby normal.. #mama da 3anak dara..?

39week 5day
224 Balas

Alhamdulillah sis....baby berat 3.7 doktor tk mrh msa baby scan berat sis ya...maaf lah sy tnya sbb sy kna mrh sbb baby bru 34 minggu dlm perut dh berat 2.85 kg...asyik mrh jer doktor....sis blh normal lgik syukur lah

5y ago

Risau jgk baby besar nnti.... doktor mrh klau baby besar....tkt kna operat jer....

Tahniah mama..Dia minum susu n bersiap lama sgt..Alhamdulillah mama dah selamat bersalin..For BBY girl,welcome to the world syg..Jdlah ank YG bertaqwa Dan berbakti pd fmly..

5y ago

Amin...mudah2an berkat doa awak..

Alhamdulillah..selamat ibu dan bayi comel tu..semoga keduanya terus sihat.sy pun dulu ibu 3 anak dara, rezeki baru ni no4 dpt ank llki

Alhamdulillah,, tahniah sis doakan sy sis sy pn tgh tgu hari semoga allah permudahkan urusan anak first sy senang bersalin

Tahniah selamat brpntg Sm mcm sy scan kk anggaran 3kg lbh selali smpi hsptl 4.2kg kne czer ank no4 br sebln lbh semua gegirl

5y ago

Alhamdulillah xde kuning bby sy

comelnya...doakan sya juga ye,dh lepas due,21hb ni klu xbsalin lg kena serah dri dh kat hospital...

Congrats dear! Alhamdulillah.. Doakan sy pun selamat bersalin dgn mudah ya.. Blm ada tanda2 lg

Alhamdulillah.. Tahniah sis. Comelnya anak.. Selamat berpantang ye. Doakan sy & baby ye😚

Alalalaaa..~ Comey nya baby girl sis.. chubby nya pipi dia.. Gewamnya tgk. Tahniah sis.. 🤩💕

5y ago

Alhmdulillah..terima kasih..

Alhamdulillah tahniah sist .. comel bby sist .. smoga membesar dgn sihat 😍😍